Leverings en betalingscondities gelden voor alle bestellingen.


Als u een bestelling plaats geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

                                            PRIJZEN

Alle prijzen zijn vast en in euro`s vermeld , getoonde prijzen zijn incl. 21 % BTW en exclusief verzend en handelings kosten .

Bij bestellingen boven de € 75,00 nemen wij de verzend en handelings kosten, voor onze rekening. (binnen Nederland)

                                             BETALING

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft  ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag. U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, hierna is de koop definitief.

De betaling dient vooraf plaats te vinden bij verzending .of contant  Indien u heeft aangegeven de bestelling af te willen halen .Afhalen kan  na eerst een telefonische afspraak gemaakt te hebben.

België:

Belgische (of buitenlandse) bedrijven met een geldig btw-nummer hoeven geen btw te betalen op orders vanaf € 300,- Geef uw btw-nummer op bij opmerkingen in het bestelgedeelte                                        

                                                LEVERING / VERZENDEN

www.zeepmallen.nl behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden indien de koper zich niet aan de gestelde voorwaarden houdt. Vanaf de dag van ontvangst van uw betaling geldt er een levertijd van 2-7 werkdagen. Dit is een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Dit i.v.m. het vers gieten en uitharden van het door u bestelde product. Mocht de levertijd onverhoopt langer duren ontvangt u hiervan bericht van ons. Op de dag dat wij uw pakket afsturen ontvangt u van ons een bericht . Het pakket wordt verzonden naar het door u opgegeven afleveradres.

LET OP!! Mocht het gebeuren dat de adres gegevens door u verkeerd zijn ingevuld en wij ontvangen het pakket retour, nemen wij contact met u op en kost u dit nogmaals verzendkosten om het pakket opnieuw op te laten sturen a € 7,08
De verzendkosten zijn vast. Ongeacht uw bestelbedrag of bestel grootte betaalt u € 7,08 aan verzend en handelings/verpakkings kosten binnen Nederland.(tot 30 kilo) Indien uw bestelling als brievenbus post verstuurd kan worden bedragen de verzendkosten € 4,25 Deze kosten zijn vast ongeacht het gewicht. Brievenbuspost zonder track en trace versturen wij niet. Het verschil wordt na verzending binnen 14 dagen retour geboekt.. Voor het buitenland geldt een ander,hoger tarief en versturen wij nooit via brievenbuspost.


                                

                                              RETOUREN

De zepen van de gekochte mallen welke aan uw bestelling zijn toegevoegd dienen als controle voor u zodat u de verpakking van de mallen niet hoeft te openen!

U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling . Indien u uw bestelling retour wilt zenden dient u dit z.s.m. schriftelijk bij ons te melden. Dit kan per e-mail. Na schriftelijke (per e-mail) bevestiging en goedkeuring onzerzijds, dient het product uiterlijk binnen 14 dagen retour gezonden te worden, en wel onbeschadigd en met de originele, onbeschadigde verpakking dus zoals u het product van ons ontvangen heeft. Als de verpakking van het retourgezonden produkt geopend is geweest zullen wij hiervoor een bedrag crediteren van uw retour betaling a € 0,25 .Ook alle toebehoren zoals voorbeeld zepen welke als controlemiddel dienen voor u om te controleren of de mal geen mankementen vertoont  en presentjes dienen retour gestuurd te worden. Ook dient u het retour formulier geheel ingevuld bij uw retourzending in te sluiten. U vindt dit formulier op een sub pagina onder de Algemene Voorwaarden .Indien aan alle bovenstaande  voorwaarden is voldaan en u de gehele bestelling retourneert , wordt het aankoopbedrag inclusief door u betaalde verzendkosten van de eerst opgestuurde bestelling binnen 48 uur gecrediteerd. Stuurt u maar een deel van uw bestelling retour wordt alleen het aankoopbedrag retour geboekt.Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de klant, mits anders is overeengekomen. Onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet aangenomen of gecrediteerd.


                                             ANNULERING


Wij bieden u de mogelijkheid  uw order te annuleren zonder extra kosten. Volgende voorwaarden zijn dan van toepassing. U dient de annulering binnen 24 uur schriftelijk bij ons aan te geven middels het herroeppings formulier, een voorbeeld hiervan is te vinden op een sub pagina van de Algemene Voorwaarden, dit kan per e-mail. Indien er 24 uur na het plaatsen van uw bestelling geen schriftelijke annulering door ons is ontvangen is de koop definitief afgesloten. U bent en blijft dan betalingsplichtig.


Bij het niet afnemen/betalen van een definitief geplaatste bestelling wordt aan u,15% van het totaalbedrag met een minimum van €7,50  in rekening gebracht, U ontvangt daar een aparte nota van aan het door u opgegeven factuur adres..   LET OP !!! Na de wettelijke betalingstermijn van 30 dagen wordt uw bestelling door ons geannuleerd, een eventuele nieuwe bestelling wordt pas na afname en betaling van de voorheen geannuleerde bestelling in behandeling genomen .Gemaakte en betaalde annuleringskosten worden hierbij niet vergoed.

                                           AANSPRAKELIJKHEID

 Wij verpakken en verzenden uw pakket met de grootste zorg. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw bestelling neemt u dan contact met ons op. Ondanks de zorgvuldigheid waar TNT mee werkt, bieden wij u de mogelijkheid uw bestelling verzekerd te laten verzenden. De extra kosten hiervoor zijn € 2,00 U kunt dit aangeven in het vakje opmerkingen in het bestel proces of per e-mail, u ontvangt van ons dan een e-mail met het aangepaste totaal bedrag wat u over dient te maken.

                                           PRIVACY

Privacybeleid Djony´s Dream

http://www.zeepmallen.nl

 

Over ons privacybeleid

 

Djony´s Dream geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Djony´s Dream. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25/04/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaandeversies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze

gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware

MijnWebwinkel

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van MyOnlineStore. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passendebeveiligingsmaatregelen te nemen. MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

E-mail en mailinglijsten

mail.mijnwebwinkel.nl

Onze website maakt gebruik van mail.mijnwebwinkel.nl een derde partij die het e-mailverkeer afkomstig van onze website en het verzenden van eventuele nieuwsbrieven afhandelt. Alle bevestigingsmails die u ontvangt vanonze website en webformulieren worden verzonden via de servers van mail.mijnwebwinkel.nl

 mail.mijnwebwinkel.nl zal uw naam en emailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. Als u hier op klikt zal u geen e-mail meer van onze website ontvangen. Dit kan de functionaliteit van onze website ernstig verminderen! Uw persoonsgegevens worden door mail.mijnwebwinkel.nl

beveiligd opgeslagen. mail.mijnwebwinkel.nl maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of emails worden geopend en gelezen. mail.mijnwebwinkel.nl  behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het

verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

 

mail.mijnwebwinkel.nl

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van mail.mijnwebwinkel.nl. Deze partijheeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. mail.mijnwebwinkel.nl heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Payment processors

Sisow

 

 Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het

platform van SISOW. SISOW verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. SISOW heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. SISOW behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. SISOW deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars.

Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van SISOW's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. SISOWbewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

Beoordelingen

Gastenboek Mijnwebwinkel

 

 Wij verzamelen reviews via het platform van Mijnwebwinkel . Als u een review achterlaat via Mijnwebwinkel dan bent u verplicht om uw naam, en e-mailadres op te geven. Mijnwebwinkel  deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen.

Verzenden en logistiek

My Parcel

 Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken

gebruik van de diensten van My Parcel voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met My Parcel delen. My Parcel gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat My Parcel onderaannemers inschakelt, stelt My Parcel uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

 

Facturatie en boekhouden

Marja Brigg Administatieve Dienstverlening

 

 Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van

Marja Brigg Administatieve Dienstverlening

Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze

gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Marja Brigg Administatieve Dienstverlening

 Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen.

Marja Brigg Administatieve Dienstverlening  is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Marja Brigg Administatieve Dienstverlening gebruikt uw

persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van deverwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor(gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek -op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen.

Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

 

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

 

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Djony´s Dream op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

 

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.

Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

 

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

 

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

 

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoeherleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voorprivacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

 

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken.

U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

 

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

 

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Djony´s Dream. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

 

Cookies

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

 

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.Contactgegevens

 

Djony´s Dream

t Spiker 60

7231 JV Warnsveld

Nederland

 

E info@zeepmallen.nl

 

Contactpersoon voor privacyzaken

Djony van Laar

Op alle overeenkomsten, gesloten met www.zeepmallen.nl  is het Nederlands recht van toepassing.

Niets van deze Website, mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder toestemming aangevraagd te hebben bij www.zeepmallen.nl.

Algemene Voorwaarden zijn door www.zeepmallen.nl augustus 2010 opgemaakt.

                                                                                               

                                                                                                

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Plastic mal potloden € 9,95 € 5,00

Gastenboek

  • 05-11-2018 - Een zeer vlotte afhandeling bekomen ! Superblij ! En langs...  lees meer
  • 22-08-2018 - Djony bedankt voor de bestelling bezorgen hij was helemaal naar...  lees meer
  • 02-08-2018 - hallo djony, hartelijk bedankt voor de snelle verzending, heb de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2018 www.zeepmallen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.